Bungee trambulin

A legújabb extrém őrűlet az eurobungee azaz bungee trambulin. Ez nem más, mint a bungee jumping és a trambulin keveredése, ezért az eurobungee-t bungee trambulin-nak is szokták hívni. A bungee trambulin 2 gumikötélből, 1 gumiasztalból és 1 speciális feszítőszerkezetből áll, amelyen megszűnik a gravitáció, a súlytalanság állapota élhető át akár 6 méteres magasságban.  

bungee trambulin felejthetetlen élményt nyújt fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A bungee trambulinon szaltózhatunk és több méter magasra ugorhatunk, szinte repül az ember teljes biztonság mellett. A bungee trambulin nem csak a gyerekek játéka, hanem egy adrenalin növelő extrém sport kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A biztonságról kiváló minőségű, bevizsgált eszközök gondoskodnak. Az ugrálás kipróbálásához nem szükséges semmilyen speciális felkészültség. A rendezvény ideje alatt képzett segítőink (ipari alpinista trénerek) gondoskodnak a biztosító eszközök szakszerű felszereléséről és garantálják azt, hogy a 4 éves gyerektől a 100 éves aktív nyugdíjasig bárki biztonságban ugrálhasson, „repülhessen” a magasba.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Gondoskodunk a bungee trambulin szállításáról, felállításáról, üzemeltetéséről és bontásáról. A rendezvény ideje alatt szakszerű tanácsokkal látunk el minden vállalkozó szellemű ugrálót!

Gondolná a bungee trambulin -ról?

  • Nem csak a fiatalok próbálják ki az bungee trambulin t
  • Az extrém sportok látványosságával nem csak az éppen ugrálókat köti le a bungee trambulin, hanem az azt nézőket is
  • A bungee trambulin-on kifejezetten egészséges a mozgás

A bérbeadás és a kitelepülés konkrét feltételeiről a rendezvény helyszínétől és céljától függően közvetlen megkeresés útján tájékozódhat.